26 januari 2010

(O)Vanliga dagar! Sjuka barn och god lunch....

Dagens lunch. Pressad potatis (läs mos), köttbullar, broccoli, morotstavar hemmagjorda lingon/blåbär ett glas måltidsdryck med smak av svarta vinbär. Och till efterrätt en banan. Är förvånad över hur väl barnen åt allt. ÄVEN grönsakerna. Mycket god lunch måste jag säga. Både idag och igår har det varit sjuka barn här. Vi har båda dagarna bara slappat i sängen vid teven, läst, hängt vid datorn (som för övrigt är bärbar...tur det). Idag har vi kommit ur pyjamasarna i alla fall, det gjorde vi ju inte igår ;). Idag är det kallt här hemma. Men jag vill inte vrida på pannan mer nu, blir saftiga elräkningar ändå denna vinter. Men övervåningen är varm så vi håller oss där hehe.... Nejdå vi överlever nere med. Men visst känns det lite kyligare. Barnen är bättre idag och jag håller stora tjejjan hemma från skolan för att det finns en 48h regel. Annars hade hon redan fått gå. Men lilltjejjan får vara hemma denna veckan för hon är så snorig, det rinner i ögonen på henne. Och hon måste ju bli bra till helgen, för då är det meningen att jag ska vara barnledig. Ska åka på kryssning med Mr X och ett par vänner. Vi ska åka Sthlm - Helsingfors och faktiskt ska det bli underbart att få åka bort, slippa tänka på allt och släppa allt som har med hemmet att göra. Åh vad jag längtar! Annars är det inget som händer denna vecka. Nästa vecka ska jag till doktorn, ska då passa på att luncha eller fika med mamma också. Blir alltså en Hjo sväng!! Onsdag nästa vecka blir det en scrapdag hemma hos mig och det ska bli så roligt. Underbara vänner kommer och vi ska pyssla hela dagen tills vi stupar ;) i övrigt känns det lugnt. Inte så långt kvar till 20 februari nu och jag längtar verkligen så att jag kan bli helt tokig haha...(fast det är jag ju redan hihi). Då ska jag till Sthlm igen.....Yippie säger jag bara. På tal om barn och annat...så igår låg vi alla i min säng och kika på Familjen annorlunda... så urmysigt. Alla i min säng, tätt och nerbäddade i täckena. Hade någon kommit och sett detta hade dom verkligen fått se en urmysig familj. Barnen älskar programmet och dom älskar att krypa upp allihopa i min säng för att se på teve. Lugna och tysta liggande och bara tittar på teve. Då kan man inte tro att det är 5 stycken livliga och busiga barn som ligger där (ja den 6:e låg ju och sov i sin säng och 7:e bor ju hos pappa...Saknar dig så Alle♥). Så är det och det har vart två sköna dagar. Nu ska jag fortsätta mysa i sängen och vila upp mig med mina underbara Trollungar! Dom är mitt allt, ♥Älskar ER så♥
Photobucket

2 kommentarer:

  1. *Mumms* & va' mysigt,men inte roligt att de vart sjuka de små trollen :(
    Förstår att Du längtar ;) *Kram*

    SvaraRadera
  2. Oh jag hoppas ni får en underbar resa det är ni värda!
    Oh vad det låter mysigt. Hos mig så är det mysigt i kanske 10 min innan någon har slagit "någon annan" i huvudet m en kudde eller likn ;)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥