11 januari 2010

Massor av firande!!


Var igår och firade Martina som fyllde 13 år! Trevliga människor och gott fika. Hämtade sedan de stora barnen. Och gav oss hem.
Där hade vi firandet med morfar och hans fru. För min lilla sessa & Lilltrollet. Det var lyckat. Bustrollet fick sin favvo kaka nämligen dammsugare. :) kvällen blev en succé. Med nya fina kläder i present både till sessan och lilltrollet. Och ett Wii spel. Alla är glada och nöjda! Tusen Tack!!

Idag har det vart skolan för första gången efter jullov. Det gick bra. Vi hemma har haft en heldag hemma, med pyssel och mys. Gjorde inbjudningskort till Lilltjejjans barnkalas. Dom blev bra faktiskt. Jag har DISKMASKIN igen :). Utan att ta ut en reparatör, köpa en ny eller hitta en begagnad. Felet var nämligen att överfyllnadskyddet hade satt igång. För att maskin inte ska fyllas för mycket och orsaka problem. Eftersom han påstod att felet var stopp i avloppet. Nu är den igång igen och jag är så lycklig. Dessutom har jag vatten i köket. Så jag slipper diska i duschen. Helt underbart!
Kvällen avslutades med "Famlijen annorlunda". Med alla barnen i min säng framför teven. Enda gången barnen får vara uppe till kl.21 på en veckodag. Nu sover mina juveler och jag är runt på nätet samtidigt som Wallander går på teven. Mer händer inte idag!
Såhär fina kläder fick Sessan... alldeles rosa och helt fantastiska!!
Photobucket

3 kommentarer:

 1. Oh jag förstår känslan precis! Vatten OCH diksmaskin det kan man leva på länge!
  Tack så jättemycket än engång för de fina presenterna till Martina. Hon var jättenöjd!

  SvaraRadera
 2. Härligt :) Åååå..såå söta de är ♥...
  UNDERBART med Diskmaskin igen!
  Vi kikade oxå på Familjen Annorlunda här...*Kraam*

  SvaraRadera
 3. Skönt att allt e igång som vanligt igen:) Med allt vad de innebär:) Söt din sessa blev:) Kram

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥