12 januari 2010

Jag 30 ÅR!

I maj fyller jag 30. Och nej jag har ingen kris över detta eller heller några onda tankar. Jag tycker det ska bli super kul!! Och bli firad vill jag ju i allra högsta grad. Därför tänkte jag ge en liten önskelista till alla er som ev. har tänkt att fira mig!! Och innan min lista börjar så vill jag bara säga att: Hellre vill jag ha något som jag önskar mig (vill ha) än att jag får något som bara ska värma min hylla (nåt jag inte vill ha). Så hellre vill jag att fler ska gå ihop till den dyra önskningen jag har än att man ska köpa något "bara för att". Hoppas ni förstår. Fest kommer det att bli (hoppas jag) dock ska jag hålla mig städad och lugn (som jag alltid gör). Nåja önskningarna var det ju jag skulle gå in på!!

30 - Års Önskningarna!
♥ Kitchen aid (en sådan VILL jag bara ha)!!
♥ kameraobjektiv till min Canon 400D
♥ En stads shoppingresa (typ till London, Sthlm, Gbg, Paris eller så)
♥ Pengar till en sista minuten resa (så jag kan njuta en vecka...men när jag skiver inser jag NÄR?? ska jag hinna det??? hihi)
♥ Presentkort på kläder (kommer säkert behöva komplettera med nya kläder efter miraklet)
♥ En ny bil (önskningar prata vi om va?? Och ingen satte ribban på HUR stor den fick vara va?)
♥ Simens Kaffemaskin (så alla som dricker kaffe hos mig får GOTT kaffe.... jag dricker det ju inte alls hehe)
♥ Wii fitness plattan
♥ Wii spel och framförallt Sing inkl 2 microfoner. (oj vad roligt vi skulle kunna ha det då på tjejjkvällar och annat hihi)
♥ Tjej Middag (ett spel jag hitta i butiken i Falköping idag, är ett frågespel så man får veta allt om sina tjejkompisar. Super kul att plocka fram på tjejkvällen..hihi) Endast 219:- ett info för er som tycker att jag bara har DYRA önskningar hihi :D för det stämde ju inte längre haha.
♥ Snälla barn (vet inte vart man kan köpa dom men...hehe)
♥ En varm sommar (hmm undra om vädergudarna hör denna önskan:D)
♥ En lyckad fest, gärna hemlig för mig men att den blir sådär ♥Hjärtlig♥ och lyckad som bara jag är eller jag mena som jag vill ha den och vara! Hihi
♥ Många tjejkvällar (det är ju bara så roligt!!)
♥ Lundmyr påslakarnset till enkelsäng! (2 set då såklart!!)Här kompletteras det lite (100422):
Mer önskningar.....
* Presentkort på IKEA!!
* Presentkort på Hem & Hobby i Hjo/Skövde

Tja denna lista kanske kommer att kompletteras. Men det är lite vad jag önskar! Och jag hoppas att ni som läser den kan läsa det med humor!! :D

Ha det gott och för er som inte har koll är det 9 Maj det blir 30 År!!!!
Photobucket

2 kommentarer:

  1. *hihii*....De var en Bra Lista dé :) *Kraam*

    SvaraRadera
  2. Just de du fyller 30 i Maj du!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥