23 januari 2010

Händelserik Lördag....på hemmafronten :)

Har gjort massor idag. Städat, tvättat, pimpat mitt vardagsrum med medel jag redan hade hemma. Gjort en schysst sittgrupp där man kan umgås eller se på teve. Också fått ett skrivbord på plats för datorn. Och i anslutning ligger ju matrummet, som jag också städat och pimpat i ordning. Är så nöjd. Blev bjuden på pizza och har sedan städat med barnen. Lagt dom, tagit mig en dusch och hängt tvätt. Nu har jag bloggat på alla mina ställen :) och snart ska jag hänga de sista maskinerna tvätt. Sen är det dags för sängen. Bilder på mitt vardagsrum och hela mitt hem ser ni i Trollboet. Så går gärna dit! I morgon är det dags för lilltjejjans barnkalas. Och det ska bli roligt för henne, hon ser fram emot det. Hon var ju och fick sin stora present att få ta hål i öronen igår. Och det gick bra. Hon är så stolt och ska visa upp dom hela tiden. Vill ni se henne gå till Elva Små Troll! Där kan ni se och läsa om mina troll! Givetvis var jag också på MVC igår. Vill du läsa eller se om detta går du hit! Där får du läsa om miraklet :).
Nej nu är det tvättstugan som kallar innan sängen och kudden skriker efter mig. Ha det gott alla och till er som vill och är mina Vänner skickar jag en STOR kram och säger Jag behöver er!!! Till alla er andra: läsare, snokare, släkt, bekanta, gamla som unga ja alla NI som nyfiknar er här hos mig säger jag KRAM och natti till ER ALLA:)
Photobucket

1 kommentar:

  1. Jaadå...Har kikat in i alla dina fina Bloggar & de e såå skojsigt ♥ *Kram*

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥