24 februari 2009

Tillägnat min underbara Väninna!!

Du min vän jag vill dig bara krama
för mig signalerna bara vill varna
jag vill dig bara stötta och visa min omtanke
jag vill på dig alltid lyssna sitta vid din sida
när det känns som tyngst och du bara lida
jag vill dig bara vara så nära
inget ska på vår vänskap få sära

Jag dig super mycket bry mig om
du är ju min goá vän liksom
jag önska jag kunde göra allt bra
att något hjälpte som jag sa
jag dig mycket väl förstå
kanske är det lika bra att gå
men med ett brustet hjärta så hårt
kan jag också förstå att det är så svårt

Du honom givetvis älska
men nu det känns som du bara vill
hata, glömma och kalla en sill
ge upp, gå din väg och försvinna
inget på ditt hjärta vill nu limma
du som ett svart hål, en gråtande borg
du bär på så otroligt stor sorg

jag önska jag kunde hjälpa
utan att allting stjälpa
jag vill vara din vän
inte alltid lätt men
du vet vart jag finns
och du alltid detta minns:
Jag älskar dig min vän!

-Anna- (09-02-24)
Tillägnat min underbara vän som har det jobbigt nu.

Thinking SMALL Beeing BIG.....

Ja för det är så det känns i min kropp just nu.... jag tänker jag ska vara eller åtmindstonde BLI smal eller liten...eller ja... något mindre i allfall...Men är BIG, känner mig tjock, fet och bara såå hemsk....... Banta?? Ja visst det är väll ett alternativ men sååå svårt när man älskar mat och inte har lust att vara sådär petigt nyttig. Jag vill ju äta det som är gott och det jag tycker om. Inte en massa saker bara för att jag ska bli smal....Jag förstår om man vill banta eller om man vill äta nyttigt bara för att man tycker man lever bättre och man trivs bättre så...men själv är jag inte den personen att jag kan göra så... sen är det nog i och för sig så att jag trivs med mig själv, har inga problem med att jag har lite övervikt...och har ingen sjukdom som "tvingar" mig att gå ner i vikt. Jag trivs och jag är som jag är. Man får helt enkelt tycka om mig som jag är.... Dessutom är ju lilltrollet bara 2 månader nu så jag ska ju inte säga att det är kört ännu att gå ner i vikt och få bort den där magen... för jag är ju inte direkt stillasittande heller och försöker ju givetvis inte äta allt för onyttigt. Och sen jag fick lilltrollet har mitt godissug förvunnit.... näst intill.... så det ordnar sig säkert framöver.....

Oj vad var det där för svammel nu då??!! Kändes ju nästan som att det inte alls var jag som skrev det där... jag trivs ju och jag har bara lite snurrande tankar och ideér i mitt huvud där kom en nerskriven med andra ord.... hmmmm tänk vad knäppt... känns faktiskt lite som att fingrarna skriver av sig själv...händerna bara flyter över tangenterna och det blir ord som jag tänker i mitt huvud... WOW lite häftigt är det ju faktiskt.....ja det var helt otroligt detta..... skulle nog kunna skriva vad som helst bara från min hjärna och det skulle förmodligen bli ännu mer svamlande... så nej jag ger mig för idag....

Kram på er alla!

17 februari 2009

Alla Mina ♥-an!!Alla mina underbara ♥hjärtan♥!!
Min son i norr - Saknar dig så! Duktig och stor har du blivit!
Mina tejjer - Ni är så fina! & Duktiga!
Stora killen (hemma) -Leénde så stort.. Du är så go´!
Charmtrollet - Du är så glad...Du är så go´!
Lillebror - ja för så kallar vi dig.. du är så go´!
Lilltrollet - minst i huset och ja..du är så go´!


Ni är goa, mysiga och alldeles underbara ALLIHOPA!!!!


Älskar er otroligt mycket!!

-Kram-

♥Utmaning♥

Utmaningen har börjat! Hehe!!!
Den går ut på:

1. Öppna din mapp för bilder
2. Gå till den 5:e mappen
3. Hämta den 5:e bilden nerifrån (bakifrån) Och sätt in i din blogg...skriv en komentar till den.
4. Utmana sen 5 andra bloggare och länka till dem på din blogg.

På detta viset får vi många fina kort att kika på i våra bloggar!!
Här kommer min bild tagen i mapp nummer 5 och 5:e nerifrån:


Detta är min lilla tjejja. Hon är på väg till barnkalas!! Så söt i alla pastellfärger!!!Jag ger utmaningen till:

Emma

Nanny

Helena

Hanna

Millami

Kram på er alla!!!!

Stelfrusen kropp, kallt hus, -5 grader och ingen VÄRME!

Vaknade i morse med 12 grader inne... Brrrr kan jag säga... pannan hade stannat och inte bara stannat utan gått SÖNDER.... brrrrrrrr kallt som sjutton. Hyresvärden är nu här och kikar på den. (eldar med pellets). Hoppas att det inte ska vara ett stort fel utan att det kommer värme snart! Ute är det -5 grader och också kallt. Ryser och fryser i hela kroppen, som för övrigt redan är stelfrusen. Efter att gjort mina morgonrutiner så som frukost, blöjbyten, klä på barn, välling, torka bord, plocka ur och i diskmaskinen och hängt tvätt har jag nu fått en stund här med min laptop. Skönt! Men snart är det slut på den stund också för då är det dags för lunch... och det ska bli gott. Blir kyckling idag! Hoppas snart värmen kommer...för den värmen jag har i mitt hjärta blir svår att alstra ut så det blir varmt i huset också hihi.....♥!
Nu fick jag ett troll i knät också... hehe... han ska kika vad mamma gör säg.
Nehepp nu finns det fler sidor att kolla över!!

Kram på er alla!

15 februari 2009

Alla ♥-ns Dag & Dopdag 2009

Ja så har vi då döpt vårt lilltroll! Han har fått sina fina namn! OCH dessutom var det alla ♥-ns dag!! Så underbart mysigt vi hade det! Barnen skötte sig super bra! Dock saknade vi Mormor, Farmor och lite andra gäster som tyvärr hade blivit sjuka. Men jag hoppas att ni tänkte på oss! Faddrar och vi fick ett mycket hjärligt dop. Ja och givetvis de som satt i bänkarna. Var roligt att träffa våra vänner från Storvik. Och se deras lilla tös! SÅÅÅ roligt att ni kunde ta er tid att komma!! Alla som var med: Det glädjer oss att ni var med! Utan er hade det inte varit det samma!!
♥KRAM♥ på er.

Ja så åt vi då goda tårtor (som jag gjort tillsammans med Kita) bullar och kaffe. Först god smörgåstårta och sedan god prinstårta!! Jag tror att alla var riktigt nöjda!! Jag var det i alla fall.
Fina presenter fick vi och vi är er alla tacksamma för så fina gåvor!
TACK!!

Och kvällen blev en lugn och slapp i soffan med film. Var riktigt skönt!
Kram på er alla mina vänner och alla som läser helt enkelt!

♥Hoppas ni hade en kärleksfull alla hjärtans dag!!♥
KRAM PÅ ER ALLA!!

-Trollmor-

12 februari 2009

Tack för att ni läser.....

Vid det här laget borde jag veta. Borde jag förstått. Men varför ska det bli så... varför ska man alltid fastna och inte ta sig upp. Det är vanligt att det blir såhär...alltid efter att det lilla trollet kommit. Men ändå blir man lika förvånad varje gång. Står där som en fåntratt och fattar inget, har bara lust att skrika, gråta och bara slänga sig på sängen...som man gjorde när killen inte ville ha en när man var tonåring... eller när man inte fick åka på det där lägret och man bara kasta sig på sängen och grät och mumla "dumma pappa" (eller mamma). Ja för så känns det just nu... dumma dumma dumma.... Men denna gången handlar det inte om att jag inte fick det jag ville ha...utan tjafset som uppstod och som jag bara helst av allt hade velat slippa. Att leva med någon som är sjuk kan ibland vara väldigt jobbigt.... tär på livet om man säger så. jag vet inte hur jag ska kunna komma undan den här situationen.... vet inte hur jag ska tänka längre... bryr mig ju så mycket och jag vill ju mig själv och mina troll bara väl...men också de runt omkring mig som jag bryr mig om såklart! Många finns nära mitt hjärta. Men just nu var det ju ändå mig själv allt handlade om... suck... att det aldrig kan ta slut...att man inte kan få stå på fötterna utan att bli omkull sparkad hela tiden... fatta och förstå...ja det gör jag knappt själv i detta läget. Vill bara gråta, skratta av frustration och bara gå under jorden för att slippa. Vilket svammel..ja det kan tänkas...men just nu känns huvudet som ett enda stort svammel, så det är ju inte konstigt om det uppfattas så. Orka... vad är det? Sova...vad är det?? Ont i magen... ja...utav stress, utav ork, utav sömnbrist, utav en skrikig trollunge och allt tjafs antar jag... Så tråkigt och även jobbigt... Vad ska jag göra? Vad ska jag ta mig till? Hur ska jag ta mig upp igen?? Vad?Vem?Vilka? Tja det är svar jag i nuläget inte har!

Anyway...Jag älskar er Trollungar något oerhört! Och Mamma jag tänker på dig! ♥Love You♥

Och er andra...ingen nämd ingen glömd! Saknar er, Älskar er och behöver er!! ♥Love You Too♥

♥Kram på er alla♥

11 februari 2009

Många funderingar och tankar....

Ja för jag är ju en alldeles för omtänksam person. Ibland kan det vara lite stressig för lilla mig. Bryr mig och tänker på många samtidigt.... och så mig själv också så klart!! Mig och mina troll liksom! Just nu är det mycket för egen del. Funderar och har tankar kring det mesta och det är jobbigt. Jag har hamnat i en liten down svacka nu i livet. Och det gör man ju ibland går det upp och ibland också ner. Men nu har det vart mycket ner för att vara mig. Men i all denna fundering har jag änå haft en toppen dag igår.

Igår!
Var jag och lilltrollet och fikade med min mamma. Gick en sväng och ögonshoppade vilket var riktigt roligt!! Fick många ideér och tankar. Och vet vad som ska inhandlas! Hihi. Var helt enkelt en kanon dag! Längtar redan till nästa gång vi får en sån här dag!!
♥Älskar dig mamma!♥

Kram på er alla som läser!

8 februari 2009

Aldrig inget som händer!!

För så är det hos mig.... alltid händer det ju något! Vi är ju så många så alltid är det någon som hittar på något! Något bus, roligt eller kanske något ajabaja hehe. Just nu kan jag inte relatera till något speciellt.... har bara insett att det är ett händelserikt liv jag lever med alla mina Troll. Just nu det sista har jag varit tekniker över min nya hemsida vilket jag är super nöjd med och STOLT! Hihi. Sen är det ett dop som ska planeras, ett sum som ska ordningställas och där emellan så måste jag ju göra mat, städa, tvätta, byta blöjor och leka med barnen! Å en stund måste jag ju givetvis sitta vid laptopen. Måste ju få den här stunden att skriva lite. Är ju min "egentid"! Barnen har mycket goa komentarer emellanåt faktiskt... och dom kan helt klart vara värda att höra och att skratta åt! Just nu är det Noha som är mest i det stadiet. Han springer in i köket och säger "Mamma" och jag svarar "Ja" till svar tror jag att han har super viktiga saker att säga men det kommer ett "Hej". Jaha det som lät så super allvarligt och viktigt blev ett litet hej.... hihi... Barn är för roliga!

Jag älskar mina Trollungar och att vara hemma med dom på heltid!! Bättre jobb finns inte!! (Enligt mig)

Kram på er alla!!

Förresten hemsidans adress är: trollfamiljen.dinstudio.se
Gå gärna in här OCH skriv något i gästboken eller varför inte klottra lite på klotterplanket! Skulle glädja oss massor!
Än en gång ♥Kram♥

3 februari 2009

♥Bebis = Lilltrollet♥

Bebis!

Din hud så mjuk och len
du verkar så liten och klen
din kropp och dina små fjun
är täckta med mjukaste dun
du stilla i mörkret ligger här
vi alla håller dig så kär
vi vill dig runtomkring alltid vara
du är vårt barn, vår bror, vår lille skara
jag nu vill föralltid vara din mamma
och ingenting kommer alls bli detsamma
för inne i min mörka mage så blött
du inte längre kommer att sova sött
nu du kommer sova här i min famn så trygg
ingen här i din närhet vill alls vara stygg
för evigt vi vill om dig ta hand
vi har ett enormt kärleksband
du är vår son du lille
en perfekt liten kille
du är ett gossebarn så litet och skört
vi älskar dig något så oerhört!

-Din mamma-
-08.10.23-

2 februari 2009

♥Familjen Annorlunda♥

Ja för idag var det premiär på TV4. Programmet heter Familjen Annorlunda.... och oj oj oj...i detta program passar jag ju in hehe... i alla fall för att jag har så många barn. Men guu vad mysigt det var att se andra framiljer i samma situation. Jätte fräckt jue. Jag kan i så mycket känna igen mig... men givetvis kan ju även du med 1 eller 2 barn också känna igen dig. En sak känner jag ju bara sådär spontant..... att skönt att man är hemmamamma hihi. Ja ja nog snackat om detta. Det var ett super bra program! Tack teve 4 för att ni sänder detta! Missa DU det så gå och se det!!!Missa det inte nästa gång!!!

I övrigt är det ett tag sen jag blogga.... har säkert hänt massor av saker men som antagligen inte alls har en betydelse nu. Jag vet ju inte vad som är av värde...eller vad du värderar att läsa. Lilltrollet mår super nu efter att bara gått över på ersättning. Hans mage fungerar och han håller sig mätt. Har kommit in i rutiner som är kanon. 4 timmars mellanrum på maten och längre sovperioder. Är så himla skönt. De andra trollen är friska och krya och det stojjar på som vanligt här hemma.

Renoveringen då... ja nu har jag ju ugn igen!! Yes.. pommes, lasange, varma mackor, ja nu har vi hårdkört ugnen hihi. Köket är strax färdigt ...endast kakel att sätta nu. Och åh vad nöjd jag är!
Min möblering i vardagsrummet är också helt kanon! Är bara så nöjd nu! Har ju som en hel del av er redan vet en viss förkärlek till att möblera om...hahaha... och för er som inte vet eller känner till det så ÄLSKAR jag att möblera om, byta gardiner eller ändra lite hemma!! Inredning är ju bara så underbart! Så roligt!

Jaha så har man då fått alla trollen att sova... och man får sig den där egentiden... just i kväll tillbringar jag den framför teven och med datorn. Om en stund är det dags för elvakaffet och sedan sängen för att orka med i morgon. Just nu har jag en liten diabetiker som inte kan sova för att hon är hungrig så jag får se till att hon får en smörgås. Sedan ska hon nog sova bättre antar jag. Själv är jag också hungrig... undra om man ska ta en macka?? Jaa... så ska jag softa lite i soffan. Nej nu får ni ha det så bra!! Alla ni som läser.

Kram på er!!