25 december 2009

♥♥♥Tacksamhet!♥♥♥

Ni som bara inte kan låta bli att vara inne på min blogg.. :D till er säger jag...Håll ut! Jag ska bara få lite tid och ork för att lägga över bilderna från kameran in i datorn. Så ska ni få "uppleva" min jul med mina underbara barn!! Så snart kommer det en rejäl uppdatering här, med FLERA inlägg. Så jag måste bara säga till er: Välkomna Åter SNART!!

Sen när jag ändå skriver vill jag passa på att tacka lite....
TACK alla som gett klappar till oss!! TUSEN TACK till alla er som ville umgås med oss över uppesittarkväll och Julafton! Ni gjorde hela julen Toppen!! TACK alla ni som bryr er, tycker om och finns för min familj! TACK alla mina underbara vänner!! Givetvis tackar jag ER ALLA! (alla ni som vill kalla er för Min Vän!) Jag ge er alla en God Fortsättnings KRAM och säger till er ALLA: Jag bryr mig om Er., Jag tycker om Er, Jag finns här för Er! Och till ER som har det tufft och jobbigt med diverse saker säger jag: Jag önska jag kunde hjälpa er. Ta bort det jobbiga! Men glöm inte att jag framförallt finns här för er! Tveka inte att höra av Er! Hur ni vill, mail, sms, telefon, via bloggen, Fb eller Fl. Eller kanske rent av snigelpost!
I´ll Be here for You!!!!

MÅNGA JULIGA KRAMAR FRÅN ER OMTÄNKSAMME VÄN "Trollmorsan", Anna
Photobucket

2 kommentarer:

  1. Jo fick med för mig de;) Hihi.. Hehe aaa, liten men söt:) Jo de tkr jag med och vi sa egentligen att vi skulle berätta för hans mormor och morfar och dom nu innan jul. Men så blev inte de av.. Och tror ju inte de kommer bli så glada miner utav det hela så då e inte julafton en bra dag att berätta på.. Men får se när han/vi berättar.. Tänker inte anstränga mig allt för mkt nu längre för att dölja den iaf.. Vill ju visa!! Men men.. Jodå den va trevlig:) Er då? Jo de hoppas jag med:) Alltid lika trevligt:) Kram!

    SvaraRadera
  2. 1000-TACK själv ♥...*Kraam*

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥