10 december 2009

Anna dagen....

Hur var det skulle man lägga lutfisken i blöt nu då, eller hur var det?? Hmm nåja för mig är det bara min namnsdag :) denna dag blev en hel del möblerande, skänka möbler till de som behövde och jag blev av med saker som jag inte vill ha eller får plats med! Super jue!!
Att jag fick grattis på min dag det var ju givet! Mamma var först ut! Sedan T och efter det var Renate snabb! sen kom det från vänner höger och vänster!! Nikita försökte till och med ringa! gullig du är!! Och alla ni som grattat är såå gulliga!! TACK ni underbara!!!!för alla grattis jag fick igår!!Kvällen bjöd på soft datatid i soffan. Jag med min, C med sin iPhone och E med den andra datorn hehe vad trevliga vi är va?! Nåja det var kul och vi samtalade ju över datorerna och sedan bjöds det på popcorn, stjärnor och hjärtan! COCA COLA också :) mycket trevligt och gott! En mysig kväll med en trevlig vän! Kul!

Idag har jag gått igenom mina egen gjorda julkort! Och nu är det bara adresser som fattas. En del kommer jag få söka andra kommer jag få fråga och några kommer jag ge direkt i handen! När man ändå är ute och åker hit och dit kan man ju lika gärna lämna dom!! Jag är nöjd med mina julkort! Och nästa gång jag tar mig tid att scrappa är det juletiketter till paketen jag ska göra!:) Roligt!!!
Så vill du vara på den säkra sidan...lämna din adress så dyker det säkerligen upp ett kort!!:D
Idag ska jag och barnen bygga vårat pepparkakshus! Som barnen har väntat på detta!
I övrigt blir det väll lite mer möblerande, eftersom jag inte hinner eller orkar göra allt på en dag så drar det ut på tiden lite, men vad gör det. Då blir det ju ett bra resultat!(förhoppningsvis) :)
ja så ska jag komma på någon bra lunch också... suck... det ständiga problemet hehe...
Nudlar (som en vän åt idag) hade ju vart jätte gott men det har jag ju GIVETVIS inte hemma.... nåja det löser sig nog.

Julen är lite uppdaterad också!! Vi får besök av min bästa vän från Tibro och F. Det ska bli så roligt!! Vilken jul vi ska ha, med massor av mys, godis, FRUKT (me like), mat och lite klappar!!:) ska bli sååå roligt! NU ser jag verkligen fram emot jul igen! Tack Jessica!! Du är den räddande Ängeln! ♥Love you♥

Nu får ni ha det toppen alla mina läsare! Och jag hoppas ni kommer tillbaka!
LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR NÄR DU ÄNDÅ ÄR HÄR!!! Det skulle glädja mig MYCKET!!!
Photobucket
VÄLKOMMEN ÅTER!

1 kommentar:

  1. Anna dagen ja....Självklart ***Grattar*** man DIG ♥...
    Härligt att Julen kommer snart! *Kram*

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥