21 april 2009

Vårkänslan! ♥Lövve it♥

För er som följt mig i mitt liv eller i mitt bloggliv, så vet ni att det gått mycket upp och ner... och gör så varje år. Och detta på grund av vinter depp. Nu börjar denna släppa och vårkänslorna börjar infinna sig på riktigt! Det är under vintertid faktiskt jobbigt att leva i mig... eller vara mig... då emellanåt skulle jag vilja flytta från min egen kropp... men det går ju inte. Man får villigt stå ut och ta kontrollen över sig själv. Nu är det vår och jag har fått min ork, glädje och sprudlande känsla tillbaka vilket gör att det är underbart att vara jag! Att få må såhär bra!! Dessutom är det ju underbart att man gått ner lite i vikt plus att man inte alls har några smärtor eller men efter förlossningen!! Jag mår prima ballerina liksom. Underbart!! Livet är just nu på dans....just nu helt toppen och helt UNDERBART!!!! Bara så ni vet gott folk!

Nehe dags att natta kidzen! Natti natti!!

Kram på er gott folk! Fortsätt gärna springa här på min blogg och snoka, läsa, ge komentarer eller bara smyga förbi!! Jag behöver er!! Stor KRAM!!!

2 kommentarer:

Lämna gärna ett avtryck, det skulle glädja mitt hjärta ♥